Injectables

Injectables

In onze injectable kliniek in de regio Bussum en Laren bieden wij diverse behandelingen aan om uw huid te verbeteren. Met injectables kunnen rimpels worden behandeld en wordt volumeverlies in het gezicht hersteld. Dit alles met behoud van uw eigen natuurlijke schoonheid. Kliniek De Medici in Blaricum beschikt over de kennis en kunde om u op professionele wijze te behandelen. Een persoonlijke aanpak staat centraal bij ons, wij willen dat u zich op uw gemak voelt tijdens het plaatsen van de injectables.

Benieuwd wat we voor uw huid kunnen betekenen?

Maak direct geheel vrijblijvend een afspraak

Maak uw afspraak

filler

De drie injectable behandelingen in onze injectable kliniek in Blaricum, nabij Laren en Bussum

Wij werken met drie soorten injectables in onze injectable kliniek in de omgeving van Laren en Bussum: 1. botuline toxine, beter bekend onder de merknaam Botox® en 2. fillers. 3. Profhilo. Botuline toxine ontspant de spieren die rimpels veroorzaken. Fillers bestaande uit hyaluronzuur zoals Juvederm en Belotero vullen rimpels op en geven extra volume aan het gezicht of de lippen. Soms wordt er bij een behandeling gekozen voor een van de drie middelen, maar het is ook mogelijk om de injectables samen te gebruiken om een beter resultaat te verkrijgen.

Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk om de veranderde anatomie (veroorzaakt door veroudering van het gezicht) te herstellen. Hierbij kijken we naar alle verschillende onderdelen van het gezicht namelijk de botstructuur, de spieren, het onderhuids vet en de kwaliteit van de huid.

Botuline toxine (Botox®/Bocouture)

Met botuline toxine verminderen we rimpels als fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en rokerslijntjes. Na de behandeling ziet u er uitgeruster, jonger en frisser uit. Botuline toxine gebruiken we in onze botoxkliniek in Blaricum, nabij Bussum en Laren, ook om migraine, overmatig zweten en tandenknarsen te verhelpen. De behandeling duurt slechts tien minuten. Resultaten zijn zichtbaar na twee tot drie dagen en het effect duurt drie tot zes maanden.

Wat zijn de kosten?

De kosten van botuline toxine gaan per zones in onze injectable kliniek in de buurt van Bussum en Laren. Een zone is bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels.

Botuline toxine wordt gebruikt bij:

  • Fronsrimpels
  • Kraaienpootjes of lachrimpels
  • Voorhoofdsrimpels
  • Wenkbrauwlift
  • Gummy smile (zien van tandvlees bij lachen)
  • Tandenknarsen
  • Hyperhydrosis (overmatig transpireren oksels – handpalmen – voetzolen)
  • Hoofdpijn (migraine of spanningshoofdpijn)
injectables

Fillers (Juvederm/ Belotero)

De fillers die gebruikt worden bij Kliniek De Medici bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk suiker en een lichaamseigen stof die voorkomt in uw huid en in uw lichaam. Naarmate men ouder wordt, daalt de hoeveelheid hyaluronzuur. De filler vervangt het afgenomen lichaamseigen hyaluronzuur en geeft daardoor een natuurlijk resultaat. Wij werken alleen met niet-permanente fillers, dat wil zeggen dat de filler na een bepaalde tijd ook weer afgebroken wordt. Ook zijn de resultaten op elk moment omkeerbaar, dat wil zeggen dat de filler eventueel opgelost wordt door een stof genaamd hyaluronidase. Fillers zijn daarom erg veilig, bijvoorbeeld om in uw lippen, op jukbeen, in neuslippenplooi, in afhangende mondhoeken, in rimpels handen, decolleté, hals en wangen te plaatsen. Wij gebruiken fillers van verschillende merken: Juvederm en Belotero.

Wat kost het injecteren van injectables?

De kosten van fillers gaan per milliliter. Bekijk hier het overzicht.

Fillers (Juvederm/ Belotero) Prijs
v.a. 325 Euro
v.a. 325 Euro
Belotero 1 ml v.a. 325 Euro
Profhilo® Prijs
Eerste 2 behandelingen (2 x 2 ml) Profhilo® van 2 ml €495,-
Halfjaarlijkse behandeling Profhilo® €300,-
Botuline toxine (Botox® / Bocouture) Prijs
Wenkbrauwlift €50,-
Kin €50,-
Afhangende mondhoeken €50,-
Gummy Smile €50,-
1 zone (fronsrimpels of voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes) €150,-
2 zones (combinatie van 2) €275,-
3 zones (alle 3) €350,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) €450,-
Bruxisme (tandenknarsen) v.a. €150,-
Migraine, hoofdpijn v.a. €150,-

 

Meer over fillers

Indien u vragen heeft over onze behandelingen, neem dan gerust geheel vrijblijvend telefonisch contact op met onze injectable kliniek in Blaricum, vlak bij Bussum, Hilversum en Laren. U bereikt ons op het telefoonnummer 035-538 4941 of op het e-mailadres info@kliniekdemedici.nl.

Benieuwd wat we voor uw huid kunnen betekenen?

Maak direct geheel vrijblijvend een afspraak

Maak uw afspraak

Webshop