Injectablekliniek nabij Hilversum

Wanneer u rimpels wilt laten behandelen of het volume in uw gezicht wilt herstellen, helpen wij u graag verder bij onze injectablekliniek in omgeving Hilversum en Amersfoort. Kliniek De Medici is namelijk gevestigd in Blaricum waarvandaan wij u diverse injectablebehandelingen aanbieden. Wij bieden drie verschillende behandelingen aan die wij graag uitlichten voor u.

Eerste consult is geheel gratis en vrijblijvendGeheel anoniem u laten voorlichten en/of behandelen Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
voorhoofdrimpels

De drie verschillende injectablebehandelingen bij onze injectablekliniek nabij Hilversum en Amersfoort

Wanneer u rimpels of volumeverlies laat behandelen met injectables, wilt u natuurlijk wel uw eigen natuurlijke schoonheid behouden. Met onze injectablebehandelingen, kennis en kunde zorgen wij er op professionele wijze voor dit behouden wordt. Wij hanteren een persoonlijke aanpak bij onze injectablekliniek nabij Hilversum en Amersfoort waarbij we kijken wat het beste is voor u en het doeleinde. Vervolgens zijn er drie injectablebehandelingen die wij aanbieden, namelijk botuline toxine, fillers en profhilo. Met botuline toxine verminderen we rimpels als fronsrimpels, liplijntjes, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Fillers bestaande uit hyaluronzuur zoals Juvederm en Belotero vullen rimpels op en geven extra volume aan het gezicht of de lippen, maar ook aan de decolleté en handen. Profhilo zorgt voor een natuurlijke verbetering huidkwaliteit zonder volume toevoeging. Dit is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen.

Ontdek welke behandeling het best bij u past

Wilt u een graag een behandeling bij onze injectablekliniek nabij Hilversum en Amersfoort, maar zou u graag meer informatie over de injectablebehandelingen willen? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op. U bereikt ons op het telefoonnummer 035-538 4941 of op het e-mailadres info@kliniekdemedici.nl. Dan beantwoorden wij graag de vragen die u heeft.

kraaienpootjes-1
Webshop