Rimpels bij uw decolleté weghalen

Rimpels bij uw decolleté weghalen

Huidverbetering is nu niet meer alleen mogelijk voor uw gezicht, maar bij uw handen, decolleté en hals is het mogelijk om rimpels te laten weghalen en behandelen. Hoe belangrijk is het om deze gebieden niet te vergeten. Het zijn namelijk juist onze handen, decolleté en hals die vaak onze werkelijke leeftijd verraden!

juvederm_volite

Rimpels bij uw decolleté, handen en hals weghalen en de huidkwaliteit verbeteren

Met Juvederm Volite kunnen we de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren bij onze kliniek in Blaricum. Juvederm Volite is een skinbooster die bestaat uit gestabiliseerd hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt met een sterk waterbindend vermogen. Echter, bij huidveroudering neemt de concentratie van hyaluronzuur in onze huid met de jaren af. Wanneer via kleine prikjes hyaluronzuur wordt geïnjecteerd, zal hyaluronzuur weer worden aangevuld en vocht aantrekken waardoor de hydratatie van de huid verbetert. Ook zal de opperhuid dikker en steviger worden omdat de collageen aanmaak toeneemt. De huidkwaliteit zal hierdoor aanzienlijk verbeteren. Het behandelen van de rimpels in uw hals of het weghalen van rimpels bij uw decolleté is hiermee dan ook een goede optie.

Heeft u vragen over een behandeling? Kom eens langs in de kliniek

Neem contact op

filler

Rimpels in de hals behandelen met Juvederm Volite

De huidconditie van onze handen is vaak droog, slap en zwak. Na behandeling met Juvederm Volite voelt de huid zachter, gladder en oogt jeugdiger. Zo is het mogelijk om rimpels in de hals te behandelen of rimpels bij uw decolleté te laten weghalen. Slechts één behandeling is voldoende om de huid van de handen, decolleté of hals gladder, zachter en soepeler te maken. Ook de vele fijne lijntjes op de wangen die bij huidveroudering kunnen ontstaan, kunnen hiermee behandeld worden. Juvederm Volite wordt geproduceerd door de firma Allergan. Al hun producten zijn van betrouwbare kwaliteit, uitgebreid getest en zeer veilig in gebruik bij het behandelen en weghalen van rimpels in de hals, het decolleté en op de handen.

Vraag naar meer informatie

Wilt u meer weten over het weghalen van rimpels bij uw decolleté, hals en handen en het behandelen hiervan in onze kliniek? Of wilt u graag een afspraak maken voor een behandeling met injectables, botox of fillers? Stuur dan een e-mail naar info@kliniekdemedici.nl of bel naar 035-538 4941.

Webshop