Rimpels bij uw decolleté weghalen

Huidverbetering en vermindering van rimpels is nu niet meer alleen mogelijk voor uw gezicht: ook bij uw decolleté, hals en elders is het namelijk mogelijk om rimpels te laten behandelen en weghalen. Het is belangrijk om deze gebieden niet te vergeten. Het zijn per slot van rekening onze decolleté, hals en handen die vaak onze werkelijke leeftijd verraden!

juvederm_volite

Rimpels bij uw decolleté, handen en hals weghalen en de huidkwaliteit verbeteren

Met Juvederm Volite kunnen we uw huidkwaliteit in onze kliniek in Blaricum aanzienlijk verbeteren en rimpels in de hals doeltreffend behandelen. Juvederm Volite is een skinbooster die bestaat uit gestabiliseerd hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof met een sterk waterbindend vermogen, die van nature in de huid voorkomt. Bij huidveroudering neemt de concentratie van hyaluronzuur in onze huid met de jaren echter af. Wanneer via kleine prikjes hyaluronzuur wordt geïnjecteerd, zal hyaluronzuur weer worden aangevuld en vocht aantrekken, waardoor de hydratatie van de huid verbetert. Ook zal de opperhuid dikker en steviger worden omdat de collageenaanmaak toeneemt. De huidkwaliteit zal hierdoor aanzienlijk verbeteren. Het behandelen van de rimpels in uw hals of het weghalen van rimpels bij uw decolleté is hiermee dan ook een goede optie.

Heeft u vragen over een behandeling? Kom eens langs in de kliniek

Neem contact op

filler

Rimpels in de hals en elders behandelen met Juvederm Volite

U kunt bij ons niet alleen rimpels in de hals laten behandelen, maar bijvoorbeeld ook op de handen. De huidconditie van de handen is bij veel mensen droog, slap en zwak. Na een behandeling met Juvederm Volite voelt de huid zachter, gladder en oogt deze jeugdiger. Het weghalen en laten behandelen van rimpels op de handen, in de hals of rimpels bij uw decolleté is dus mogelijk. Slechts één behandeling is voldoende om de huid op deze plekken gladder, zachter en soepeler te maken. Ook de vele fijne lijntjes op de wangen die bij huidveroudering kunnen ontstaan, kunnen hiermee behandeld worden. Juvederm Volite wordt geproduceerd door de firma Allergan. Al hun producten zijn van betrouwbare kwaliteit, uitgebreid getest en zeer veilig in gebruik bij het behandelen en weghalen van rimpels in de hals, het decolleté en op de handen.

Vraag naar meer informatie

Wilt u meer weten over het weghalen van rimpels bij uw decolleté, hals en handen en het behandelen hiervan in onze kliniek? Of wilt u graag een afspraak maken voor een behandeling met injectables, botox of fillers? Stuur dan een e-mail naar info@kliniekdemedici.nl of bel naar 035-538 4941.

Webshop