Botox nabij Hilversum

Goede fillers nabij Amersfoort

Fillers worden in onze kliniek in Blaricum, nabij Amersfoort en Hilversum, gebruikt voor het opvullen van fijne lijntjes of diepe rimpels. Ook afhangende mondhoeken en het opvullen van jukbeenderen of lippen worden gedaan middels fillers. Naar mate we ouder worden verslapt de huid en verliest uw huid elasticiteit. Dat resulteert in rimpels en plooien. Door fillers te laten injecteren bij ons nabij Hilversum, wordt het verloren volume weer teruggehaald en verbetert uw huidkwaliteit. In onze praktijk gebruiken we hiervoor hyaluronzuur.

Eerste consult is geheel gratis en vrijblijvendGeheel anoniem u laten voorlichten en/of behandelen Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Heeft u vragen over een behandeling? Kom eens langs in de kliniek

Neem contact op

kraaienpootjes-1

Fillers die hyaluronzuur bevatten laten injecteren nabij Amersfoort en Hilversum

Hyaluronzuur: wat houdt dit precies in? Hyaluronzuur is een natuurlijke vorm van suiker en daarnaast ook een van de bouwstenen van het lichaam. De jonge huid wordt voortdurend van binnenuit gehydrateerd met hyaluronzuur. Dit zorgt voor een soepele en veerkrachtige huid en laat de huid er fris en jeugdig uitzien. Echter neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af naarmate we ouder worden wat resulteert in volumevermindering in de huid en verdroging. In onze kliniek in Blaricum, nabij Amersfoort en Hilversum, gebruiken we dan ook Hyaluronzuur fillers om de huid op te vullen en volume terug te krijgen. Wij gebruiken uitsluitend fillers van niet-dierlijke oorsprong van de hoogste kwaliteit die biologisch afbreekbaar zijn en niet permanent blijven zitten. Hier vullen we lippen of jukbeenderen mee op, maar ook fijne lijntjes en rimpels. Wij helpen u zelfs wanneer u rimpels in het decolleté of de handen wilt weghalen! Afhankelijk van de plek die wordt behandeld en de wensen die u heeft, wordt er bepaald welke filler en hoeveelheid wordt gebruikt.

Stel uw vragen over een fillerbehandeling aan ons

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan in onze kliniek? Of wilt u bij ons een fillerbehandeling inplannen? Maak dan gerust een afspraak bij Kliniek De Medici nabij Amersfoort en Hilversum om de mogelijkheden rondom fillers te bespreken. Onze specialisten helpen u graag. Bel naar het telefoonnummer 035-538 4941 of stuur een e-mail naar info@kliniekdemedici.nl.

voorhoofdrimpels
Webshop