Profhilo® Body behandeling in ’t Gooi

Profhilo® Body behandeling

 

Dé natuurlijke verbetering van de huidkwaliteit voor uw lichaam.

 

Stoort u zich aan de slappere huid op uw buik, bovenarmen en/of knieën? Dan kan een Profhilo® Body behandeling u uitkomst bieden!

Foto-C.-vd-Pas-1

Heeft u vragen over de behandeling? Neem contact  met ons op

 

Neem contact op

Waarom Profhilo® Body?

Helaas gebeurt het vaak dat vrouwen besluiten om de zones die het meest getroffen zijn door huidverslapping, zoals de binnenkant van de bovenarmen, de buik en de knieën, te verbergen in plaats van in te grijpen met specifieke behandelingen (zoals esthetische medische behandelingen en professionele cosmetica).

Nu heeft echter de Profhilo® lijn een aanwinst gekregen, genaamd Profhilo® Body. Profhilo® Body kan het probleem van huidverslapping in deze gebieden (buik, bovenarmen, buik en rondom knieën) aanpakken. Profhilo® Body bestaat uit een esthetische behandeling met ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, in combinatie met verstevigende bodycrème en verzachtende patches voor de nabehandeling.

Voor en na foto’s van de onderarmen en knieën. Foto’s gemaakt door Dr. Gabriel Sequier, Dameto Clinics International.

profhilo body

Wat is Profhilo® Body?

Naarmate wij ouder worden, verandert de structuur van de huid. De huid wordt slapper, dunner en verliest haar stevigheid. De oorzaak hiervan is een afname van hyaluronzuur, collageen en elastine in de huid. Dit gebeurt niet alleen in het gezicht, maar zeker ook in de huid van het lichaam. Profhilo® Body is de eerste geregistreerde injectable voor het lichaam. Het bestaat uit een zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen en wordt gebruikt om de kwaliteit van uw huid van binnenuit te verbeteren. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De werking van Profhilo® Body is te danken aan het feit dat de aanmaak van uw eigen collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond, de vochtbalans in uw huid wordt hersteld en de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd.

De Profhilo body behandeling

Profhilo® Body is geschikt wanneer je een verslapte huid hebt. Huidoverschot of overgewicht zijn geen goede indicaties. De arts zal tijdens een consult bekijken of je een goede indicatie hebt voor Profhilo® Body. De arts zal het verwachte resultaat van een Profhilo® Body behandeling met je bespreken.

Hoe gaat de behandeling?

Voordat er gestart wordt met de Profhilo® Body behandeling, worden er foto’s gemaakt. Vervolgens wordt het behandelgebied gedesinfecteerd.

Tijdens de behandeling legt de arts een “grid” (=een rooster) op de te behandelen plek. Daarmee worden de plekken bepaald waar behandeld moet worden.

Vervolgens injecteert de arts met 10 kleine prikjes Profhilo® Body in de huid. Verdoving is niet nodig. Het niet gecrosslinkte ultra pure hyaluronzuur verdeeld zich vervolgens in de huid. Daarmee worden de keratinocyten en fibroblasten gemotiveerd om harder te gaan werken. Zo wordt de elastine (elasticiteit) en collageen (setvigheid) in de huid verbeterd. De behandeling zelf duurt ongeveer 15 minuten, is effectief en veilig.

Direct na de behandeling wordt de Profhilo® Figura Body Patch aangebracht op het behandelde gebied. Na 2-3 uur kunt u de patch verwijderen. Vervolgens masseert u het behandelgebied dagelijks licht in met de Profhilo® Figura Body Cream. Na 4 weken wordt de Profhilo® Body behandeling weer herhaalt, dit noemt men een boost.

Profhilo voor en na 2

De Profhilo® Body kit

De Profhilo® Body behandeling is een compleet behandelprotocol voor de verslapte huid op het lichaam. Het wordt geleverd in de Profhilo® Body Kit en bestaat uit 2 Profhilo® Body behandelingen in de kliniek met een tussenpoos van 4 weken. In de tussenliggende periode ondersteunt u het proces van huidversteviging thuis door dagelijks Profhilo® Figura Body Cream aan te brengen.
De body crème zorgt voor een optimale elasticiteit en intensieve hydratatie. Profhilo body crème trekt snel in en heeft een zijdeachtige, rijke textuur en is dermatologisch getest op de gevoelige huid.

De bijgeleverde patches (=pleisters) zijn geschikt als nabehandeling. Dit is een kalmerende en hydraterende behandeling, dermatologisch getest op de gevoelige huid.

Het is belangrijk dat u direct na de behandeling niet gaat sporten. Gedurende een week na de behandeling is het raadzaam om de sauna en het solarium te vermijden.

Profhilo voor en na

Zijn er bijwerkingen te verwachten?

De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen. Tot op heden zijn er geen andere bijwerkingen gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een ultrapure vorm van hyaluronzuur betreft. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, ziet u niet direct resultaat. Vaak ziet u wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 2-4 weken na de tweede behandeling wordt het positieve effect zichtbaar, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine in uw huid tijd nodig heeft. Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om na 6 maanden een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Prijzen

Profhilo® Prijs
€ 300
€ 495
Profhilo® Body 2 x 3ml € 650

 

Wilt u vrijblijvend advies en/of een afspraak maken, neem dan contact op via ons telefoonnummer 035-538 4941 of e-mailadres info@kliniekdemedici.nl.

Webshop