Peelings

Peelings

Een ZO-specialist kan u een aantal peelings adviseren. De Stimulator Peel of de medische peelings zoals de 3-Step-Stimulation Peel en de Controlled Dept Blue Peel. Onze peelings geven uw huid een echte boost. Ideaal als u uw huid een oppepper wil geven. Ze zijn perfect te combineren met de producten van ZO-Skin Health. Al onze peelings stimuleren de diepere huidlagen op unieke wijze en halen niet alleen de bovenste huidlaag weg. Onze kliniek richt zich op het medische cosmetische resultaat zonder dat er gebruik wordt gemaakt van ingrijpende operaties en we werken alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes.
Voor elke peeling zult u worden gescreend op mogelijke contra-indicaties. Tevens krijgt u adviezen mee om u goed voor te kunnen bereiden op de behandeling en om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Na elke peeling krijgt u informatie en een richtlijn mee naar huis over wat u wel en niet dient te doen.

Peeling blauw

Heeft u vragen over de behandeling? Neem contact  met ons op

 

Neem contact op

STIMULATOR PEEL

Deze peeling is een combinatie van salicylzuur, melkzuur en citroenzuur. Hij is breed inzetbaar en stimuleert de huid voornamelijk tot celvernieuwing. De Stimulator Peel wordt vaak uitgevoerd in kuurverband van 5 peelings met een interval van 2 tot 4 weken. Maar u kunt ook kiezen voor een losse behandeling. Deze peeling kent geen downtime, de behandeling geeft nauwelijks bijwerkingen, dus u zult nauwelijks tot geen last ervaren van schilfering of andere bijwerkingen. U kunt meteen weer aan het werk of naar andere afspraken.

De Stimulator Peel zorgt voor:

 • Vermindering fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Verbetering van grove porien en huidstructuur
 • Een heldere teint (vermindering vale huidtoon)
 • Vermindering van onzuiverheden

3-STEP STIMULATION PEEL

Algehele huidverbetering wordt bereikt met de 3-Step Stimulation Peel. Deze TCA-peeling geeft de huid weer een gezonde uitstraling. De peeling bestaat uit een mix van hooggeconcentreerde zuren waaronder salicylzuur, trichloorazijnzuur en melkzuur. Deze bestanddelen zorgen niet alleen voor een jongere, zachte, soepele huid, maar werken ook effectief op de talg-en pigmentproductie, zodat uw huid gezonder wordt. De peeling is breed inzetbaar, is geschikt voor iedere huid en huidskleur, en verbetert de huid op alle fronten. Door de toevoeging van retinol na de peeling ervaart u dat uw huid nog eens extra verstrakt. 6% Retinol biedt een langdurig resultaat in plaats van tijdelijke en oppervlakkige verbeteringen die normaal te zien zijn bij peels. De peeling heeft een diepgaande werking wat betekent dat u na de behandeling last kunt krijgen van bijwerkingen als roodheid en schilfering. Deze bijwerkingen houden maximaal een week aan. De peeling heeft een downtime (hersteltijd) van 4-7 dagen. We raden u aan om de peeling 3 keer te herhalen, met een pauze van 4 weken. Zo behaalt u het beste resultaat. De 3-Step-Stimulation Peel werkt bij:

 • Acne
 • Pigmentvlekken
 • Huidverslapping en grove huidstructuur
 • Grove porien
 • Fijne lijntjes en rimpeltjes

De behandeling met de 3-steps-stimulation peel bestaat uit drie stappen.
1. We brengen de eerste laag van de peeling aan. Deze laag maakt uw huid schoon van onzuiverheden en vetten, zodat de peeling zelf zijn werk goed kan doen. Na de reiniging en ontvetten van de huid met alcohol wordt direct de peelvloeistof aangebracht. Dit laat een wit-grijze laag achter die vervolgens van kleur normaliseert.
2. Vervolgens brengen we de retinol aan op uw huid om uw huid te stimuleren en verbeteren. U krijgt van ons ook een zakje met retinol mee om de volgende dag thuis op uw huid aan te brengen.
3. Daarna brengen we een vochtregulerende (hydraterende), ontstekingsremmende en kalmerende creme aan op de huid. Ook deze creme krijgt u mee naar huis.

CONTROLLED DEPTH BLUE PEEL

Deze opvolger van de oorspronkelijke Blue Peel van dr. Zein Obagi is een echte topper! De peeling is een snelle en zeer effectieve manier om de conditie van uw huid te verbeteren. De peeling verwijdert de beschadigde lagen van de huid, vervangt dode huidcellen door nieuwe, gezonde huidcellen en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid. De diepste huidlagen worden met deze peeling bereikt en de cellen worden daar plaatselijk gestimuleerd.
Blue peel geeft ook zeer goede resultaten bij pigmentvlekken, acne(-littekens) en huidveroudering. We brengen letterlijk een blauwe laag aan op uw gezicht; door de blauwe kleur kunnen we vaststellen hoe diep de peeling in de huid trekt.

De controlled depth Blue Peel is een intensieve, gevoelige peeling. Na de behandeling heeft u last van roodheid en schilfers. De eerste week is dit het ergst.

De Controlled Depth Blue Peel werkt bij:

 • Acne
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Pigmentatieafwijkingen als melasma, ouderdomsvlekken en post-inflammatoire
  hyperpigmentatie
 • Huidverslapping
 • Zonbeschadiging

Wilt u meer weten over onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Webshop