Fillers jukbeen

Fillers jukbeen

Kliniek De Medici is hét geschikte adres bij uitstek als u fillers wilt laten plaatsen op uw jukbeenderen bij een professional in Blaricum in ’t Gooi, nabij Laren en Bussum. Heeft u weinig volume op het jukbeen? Dankzij onze persoonlijke aanpak krijgt u een passende behandeling en beschikt u snel over een jongere en frissere huid!

filler

Heeft u vragen over de behandeling? Neem contact  met ons op

 

Neem contact op

Ooit gehoord over de driehoek van de jeugd en de piramide van de ouderdom?

jukbeen

Fillers worden gebruikt om uw jukbeenderen op te vullen bij ons in Blaricum

Het gezicht is een mechanische structuur met harde en zachte weefsels die ondersteuning nodig heeft om het hoofd te bieden aan de zwaartekracht. Een jeugdig gezicht met een frissere uitstraling heeft een duidelijke driehoekvorm. Deze driehoek wordt gevormd door mooi gevormde jukbeenderen aan de bovenzijde en een strakke kaaklijn aan de onderzijde (zie eerste afbeelding). Het volume zit als het ware hoog in het gezicht, op de jukbeenderen. Dit geeft een jeugdige uitstraling. Als we ouder worden kan deze jeugdige driehoekvorm echter langzaamaan verdwijnen en kunnen er de zogenaamde ‘hamsterwangen’ ontstaan. 

jukbeen-2

De driehoekvorm wordt dan als het ware omgekeerd en wordt een piramide. Het volume zit dan meer onderaan het gezicht. De benen van de piramide worden gevormd door de neuslippenplooi (zie laatste afbeelding).

Wat is de oorzaak?

De voornaamste oorzaak van het verschijnen van de piramidevorm in het gezicht is het voortschrijdende volumeverlies op twee niveaus:

  1. De botstructuren in uw gezicht (voornamelijk het jukbeen en het kaakbot) slijten, net als alle andere botten in uw lichaam. U krijgt botresorptie (=botverlies).
  2. En het onderhuidse vetweefsel neemt af met de jaren.

Waarom behandelen?

Helaas kan deze piramide u een vermoeide, boze, verdrietige of chagrijnige uitstraling geven en kunt u het gevoel krijgen dat uw gezicht niet helemaal meer past bij hoe u zich vanbinnen voelt. Deze negatieve gezichtsuitdrukkingen kunnen ervoor zorgen dat we ons kwetsbaar en minder zeker over onszelf voelen.

Een symmetrische V-vorm van het gezicht met het volume hoog op het jukbeen wordt geassocieerd met jeugd en natuurlijke schoonheid. Tevens geeft een behandeling met (tijdelijke) fillers een verzachting van de neuslippenplooi. Diepe lijnen worden zachter en uw natuurlijke gezichtscontouren komen terug.

De behandeling

Het opvullen van uw jukbeenderen met behulp van fillers is een natuurlijke oplossing die wij aanbieden. In Kliniek De Medici in Blaricum in ‘t Gooi, nabij Laren en Bussum, worden (tijdelijke) fillers met hyaluronzuur gebruikt voor het opvullen uw jukbeenderen. Deze fillers zijn een gevestigde manier om volumeverlies te corrigeren, contourfouten recht te zetten en steun en structuur aan te brengen in het gezicht. Fillers worden vaak ingezet bij jukbeenderen, maar ook voor het vullen van lippen, de neuslippenplooi, kin, rimpels in uw handen, decolleté, hals, wangen en afhangende mondhoeken.

Vóór de behandeling van het jukbeen wordt eerst goed naar de vorm van uw gezicht gekeken en naar de plaatsen waar het volumeverlies het meest uitgesproken is. Er worden foto’s gemaakt en welk resultaat u mag verwachten, mogelijke risico’s en nazorg worden besproken. De behandeling zelf duurt vervolgens enkele minuten en bestaat uit drie tot vijf injecties op het jukbeen per kant. Na afloop wordt het behandelde gebied gemasseerd.

De behandeling geeft een natuurlijk resultaat

Veel mensen zijn bang dat een behandeling van het jukbeen ze een opgeblazen gezicht of “appelwangen” geeft. Net als ieder gezicht, is geen behandeling hetzelfde. Door de filler goed te verdelen, niet teveel filler te gebruiken en goed te kijken wat het beste bij u past gaat Kliniek De Medici altijd voor een natuurlijk resultaat.

“Less is more”!

Voor en na behandeling
filler

Na de behandeling

Het eerste resultaat van de behandeling is al direct zichtbaar nadat onze specialisten in Blaricum in ‘t Gooi, nabij Laren en Bussum, de fillers hebben geplaatst in uw jukbeenderen. Echter heeft het hyaluronzuur tijd nodig om zich goed in het omliggende weefsel te nestelen. Het resultaat wordt gedurende 10-12 weken alleen maar mooier, omdat de aanmaak van nieuw collageen ook op gang komt. 2 tot 4 weken na de behandeling komt u terug voor controle.

Soms ontstaat er na het opvullen van uw jukbeenderen in onze praktijk vlakbij Bussum een blauwe plek en/of een zwelling die vanzelf weer verdwijnt. Om pigmentvlekken te voorkomen raden wij u aan om de eerste dagen na de behandeling direct zonlicht op de huid te vermijden. Ga direct na de behandeling niet meteen sporten en vermijd saunabezoek gedurende 2 weken. U heeft gemiddeld 12-15 maanden plezier van de behandeling.

Bekijk de prijzen voor deze behandeling

De prijs van het opvullen van uw jukbeenderen met fillers is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal die gebruikt wordt door onze specialisten in Blaricum, dicht bij Bussum. De behandeling van het jukbeen zal doorgaans bestaan uit één behandeling met 1 ml (vanaf € 350,- ). Tijdens het intakegesprek wordt een duidelijk behandelplan en bijbehorend kostenplaatje voor u opgesteld.

Wilt u vrijblijvend advies over het opvullen van uw jukbeenderen in de regio Bussum en/of een afspraak maken, neem dan contact op via ons telefoonnummer 035-538 4941 of e-mailadres info@kliniekdemedici.nl.

Webshop