Marionetlijnen

Afhangende mondhoeken (marionetlijnen)

De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen noemen we marionetlijnen. Als deze erg diep zijn lijkt het net alsof je mondhoeken hangen. Deze lijnen geven vaak een sombere, ontevreden uitstraling. Terwijl jij je misschien helemaal niet zo voelt. De marionetlijnen zijn een vervelend gevolg van het ouder worden. Het is een natuurlijk samenspel van zwaartekracht en verlies aan stevigheid van de huid: de huid wordt minder elastisch, er treedt volumeverlies op rond de mond en invloeden van buitenaf, zoals roken en zon, helpen ook niet mee. Om de marionetlijnen te verhelpen en u weer een vriendelijke uitstraling terug te geven kun je bij Kliniek De Medici terecht voor een effectieve behandeling met (tijdelijke) fillers.

marionetlijnen

Heeft u vragen over een behandeling? Kom eens langs in de kliniek

Neem contact op

marionetlijnen
Vóór en na

De behandeling

In een uitgebreid consult wordt eerst gekeken of u geschikt bent voor een behandeling en wordt u verteld wat u precies kunt verwachten. Bij de behandeling van de marionetlijnen worden fillers van Belotero of Juvéderm gebruikt. Hiermee voegen we in 10 tot 30 minuten wat extra volume toe en verbeteren we de kwaliteit van de verouderde huid. De fillers zijn veilig en herstellen het oorspronkelijke volume met slechts een paar kleine prikjes. Verdoving is meestal niet nodig. Na afloop wordt het behandelde gebied gemasseerd.

Na de behandeling

De behandelde plek kan een beetje gevoelig zijn, roodheid en beetje zwelling kunnen optreden. Dit verdwijnt meestal dezelfde dag. Een blauw plekje kan ontstaan, maar valt makkelijk te camoufleren. U hoeft het behandelde gebied niet te masseren. Advies is om direct na de behandeling niet te gaan sporten. Ook een week geen sauna en solarium is raadzaam. Wacht in ieder geval 24 uur met het dragen van make-up. Na 2 tot 4 weken zie jet uiteindelijke resultaat.

Natuurlijk resultaat

Direct na de filler behandeling ziet u al resultaat. Dit resultaat wordt gedurende 10-12 weken mooier, omdat de aanmaak van nieuw collageen dan ook op gang komt. U heeft gemiddeld twaalf maanden plezier van de behandeling. En net als ieder gezicht, is geen behandeling hetzelfde, echter Kliniek De Medici gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.

“Less is more”!

 

Prijzen

De prijs van een filler behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal die gebruikt wordt. De behandeling van de marionetlijnen zal doorgaans bestaan uit één behandeling met 1 ml (vanaf 350 euro). Tijdens het intakegesprek wordt een duidelijk behandelplan en bijbehorend kostenplaatje voor u opgesteld.

Wilt u vrijblijvend advies over marionetlijnen en/of een afspraak maken, neem dan contact op via info@kliniekdemedici.nl of bel 035 538 4941

Webshop