Skinboosters

Skinbooster behandelingen voor een natuurlijk resultaat

Ben jij op zoek naar een ware oppepper voor je huid waarbij je je huidkwaliteit verbetert zonder dat je gezicht verandert?

Ontdek dan de kracht van drs. Chantalle van de Pas skinbooster behandelingen en maak kennis met Profhilo, Belotero Revive of Viscoderm Hydrobooster.

Stel je voor dat je in de spiegel kijkt en een stralende versie van jezelf ziet met een prachtige gloed en een frisse uitstraling. Onze skinbooster behandelingen zijn ontworpen om dát te bereiken. Ze zijn meer dan alleen huidverzorging: ze zijn een booster van zelfvertrouwen.

Chantalle vd Pas

Heeft u vragen over de behandeling? Neem contact  met ons op

 

Neem contact op

Skinbooster behandelingen

Skinbooster behandelingen bestaan uit hyalaronzuur, een magisch ingrediënt dat moeiteloos vocht vasthoudt en onze huid aanmoedigt om zelfs meer collageen en elastine aan te maken.

Deze behandelingen verbeteren je huidkwaliteit, herstellen huidverslapping, helpen om het verouderingsproces preventief aan te pakken zodat de uitgedroogde huid weer vol en stevig wordt, zonder dat gezichtsvormen veranderen.

Soms, gedurende verschillende seizoenen, kan onze huid onverwacht aanvoelen als een dorstige woestijn. De zomerzon kan de huid enorm uitdrogen en vochtarm maken plus pigmentvlekjes en een doffe huid geven. Terwijl de winter onze huid laat aanvoelen als schuurpapier, met onaangename trekkerigheid. 

Wat de huid dan nodig heeft is extra hydratatie!

viscoderm

Verschillende skinboosters

Kliniek de Medici werkt met verschillende soorten skinboosters.

Als eerste Profhilo (voor gezicht, hals, decolleté en handen. We bieden ook Profhilo body aan voor de armen, buik en knieën.

  Vervolgens de skinbooster Bolotero Revive met extra toegevoegd glycerol voor extra hydratatie, alsook een ontstekingsremmende werking voor de huid met roodheid (bv. rosacea patiënten).

   Als laatste de skinbooster Viscoderm Hydrobooster waarmee je buiten extra hydratatie ook nog fijne lijntjes en rimpeltjes kan behandelen.

   viscoderm skinbooster

   Dus, er is een overvloed aan opties beschikbaar!

   Ben je benieuwd welke skinbooster het beste aansluit bij jouw huidbehoeften? Kom dan gerust langs voor een volledig vrijblijvend en kosteloos consult.

   Natuurlijk kun je aanvullend de producten van ZO Skin Health en peelings gebruiken voor optimalisatie hydratatie en verbetering van je huidkwaliteit.

   Glow en een frisse, stevige, stralende huid gegarandeerd!

   Heeft u vragen over de behandeling? Neem contact  met ons op

    

   Neem contact op

   Webshop