Botoxbehandeling in Blaricum, nabij Bussum

Wanneer u graag eventuele fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of rokerslijntjes wilt verminderen, is een botoxbehandeling van onze kliniek een goede optie. Ga voor meer informatie over botox eens in gesprek met Kliniek De Medici, gevestigd in Blaricum, nabij Bussum. Onze medewerkers luisteren graag naar uw wensen en stellen een op maat gemaakt behandelplan voor u samen. Zo zorgen wij ervoor dat u na enkele behandelingen een mooiere huid en een jongere uitstraling heeft.

Eerste consult is geheel gratis en vrijblijvendGeheel anoniem u laten voorlichten en/of behandelen Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heeft u vragen over een behandeling? Kom eens langs in de kliniek

Neem contact op

fronsrimpels_voor

Fronsrimpels voor de behandeling

fronsrimpels_na

14 dagen na de behandeling

Laat botox inspuiten tijdens een botoxbehandeling in Blaricum, dicht bij Bussum

Het inspuiten van botox, of botuline toxine, zoals het middel officieel heet, zorgt ervoor dat de spieren in uw gezicht ontspannen. Daardoor zijn de rimpels die zij veroorzaken minder goed te zien. Heeft u nog nooit botox gebruikt en wilt u weten hoe de botoxbehandeling precies in zijn werk gaat in onze kliniek in Blaricum, in de buurt van Laren en Bussum? Dan kunt u kosteloos een eerste consult inplannen bij ons. Dit biedt ons de kans om uit te leggen wat de behandeling precies inhoudt, terwijl u de kans krijgt om uw eigen voorkeuren met ons te delen.

Wij behandelen tevens diverse huidproblemen

Naast dat wij een botoxbehandeling kunnen uitvoeren in onze praktijk in Blaricum, nabij Laren en Bussum, kunt u ook bij ons terecht voor de behandeling van verschillende huidproblemen. Heeft u bijvoorbeeld een lichte vorm van rosacea (zoals roodheid, bultjes of gesprongen bloedvaatjes in uw gezicht) of wilt u uw pigmentvlekken verminderen? Bespreek dan de mogelijkheden in onze kliniek.

Benieuwd wat we voor uw huid kunnen betekenen?

Maak direct geheel vrijblijvend een afspraak

Maak uw afspraak

filler

Stel uw vragen aan onze medewerkers

Neem gerust contact met ons op als u botox toegediend wilt krijgen, dan plannen we graag een datum met u in voor een botoxbehandeling in onze kliniek in Blaricum, nabij Bussum. Ook als u interesse heeft in de behandeling van uw huidproblemen, kunt u bij ons terecht. Voor vragen over onze behandelingen kunt u bellen naar 035-538 4941 of een e-mail sturen naar info@kliniekdemedici.nl.

Webshop