Botox toe laten dienen in de buurt van Laren

Wanneer u graag botox wilt gebruiken en op zoek bent naar een professionele botoxkliniek in de buurt van Laren, bent u van harte welkom bij Kliniek De Medici in Blaricum. Wij voorzien u graag van de door u gewenste behandelingen. De mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en huidverzorging zijn legio bij ons. Kom daarom gerust een keer langs en maak kennis met onze diensten. Een eerste consult is altijd gratis.

Eerste consult is geheel gratis en vrijblijvendGeheel anoniem u laten voorlichten en/of behandelen Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heeft u vragen over een behandeling? Kom eens langs in de kliniek

Neem contact op

Wij vertellen u graag over de voordelen van botox in onze kliniek in Blaricum

De cosmetische ingrepen in onze kliniek zorgen ervoor dat uw lichaam op natuurlijke wijze herstelt. Iedereen is anders, daarom vraagt elke huid ook om een andere benadering. Bij het toepassen van botox maken de specialisten van onze botoxkliniek in Blaricum in ’t Gooi, nabij Laren en Bussum, daarom gebruik van een persoonlijke benadering. Wij zorgen ervoor dat de behandeling aansluit bij uw lichaam en uiteraard luisteren wij naar uw wensen en behoeften. Zo zorgen wij dat u zich prettig voelt tijdens de behandeling in onze botoxkliniek in Blaricum.

U kunt voor diverse huidbehandelingen bij ons terecht

Naast het toedienen van botox is onze kliniek in Blaricum in ‘t Gooi, nabij Laren en Bussum, in nog vele andere diensten gespecialiseerd. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het gebruik van botox en wilt u graag een afspraak maken bij onze botoxkliniek in Blaricum? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar. Bel gerust naar het telefoonnummer 035-538 4941 of stuur een e-mail naar info@kliniekdemedici.nl als u nog vragen heeft over de behandelingen van Kliniek De Medici.

Webshop