Behandeling met fillers in Blaricum

Behandeling met fillers

Bent u op zoek naar een specialist voor een behandeling met fillers in regio ’t Gooi, nabij Bussum en Laren? Kliniek De Medici, gevestigd in Blaricum, beschikt over diverse methoden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging, zoals fillers. Fillers bestaan uit hyaluronzuur en zijn geschikt voor het natuurlijk behandelen van rimpels, het verstevigen of vergroten van de lippen en het aanvullen van volumeverlies.

 

neus-lippenplooi-voor-en-na
Foto’s voor en na filler behandeling neuslippenplooi

Heeft u vragen over de behandeling? Neem contact  met ons op

 

Neem contact op

Fillers verjongen uw huid

Hoe veroudert uw huid? Naarmate we ouder worden, verslapt de huid (verliest de huid elasticiteit), vermindert het botvolume omdat er sprake is van botresorptie (botverlies) en vindt er een afname of verschuiving plaats van het onderhuidse vetweefsel. Door externe factoren zoals de zon, roken, slechte voeding en bijvoorbeeld vervuiling kan de huid nog extra verslechteren. Hierdoor ontstaan rimpels en plooien. Wanneer u filllers laat injecteren door onze experts in Blaricum in ’t Gooi, nabij Laren en Bussum, wordt uw huid steviger, brengen wij uw verloren volume terug en wordt de huidkwaliteit verbetert.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een van de bouwstenen van het lichaam. Het komt niet alleen voor in de huid, maar ook in ons bindweefsel, zenuwweefsel en epitheelweefsel. Hyaluronzuur is een natuurlijke vorm van suiker. De jonge huid wordt voortdurend van binnenuit gehydrateerd (houdt vocht vast) met hyaluronzuur en zorgt voor soepelheid en veerkracht van de huid. Zo blijft de huid er fris en jeugdig uitzien. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. De huid wordt daardoor droger en het volume vermindert.

Fillers en hyaluronzuur

Veel hydraterende producten bevatten hyaluronzuur, maar alleen met injecties van fillers die zelf hyaluronzuur bevatten, kan het diep in de huid worden aangevuld. Hyaluronzuur fillers worden door ons in Blaricum, nabij Laren en Bussum, gebruikt voor het opvullen van fijne lijntjes of diepe rimpels, voor het opvullen van de jukbeenderen, afhangende mondhoeken, rimpels handen, decolleté, hals en/of de lippen. Ook kunnen fillers gebruikt worden bij volumeverlies van de handen. Wij gebruiken Juvederm en Belotero als fillers in onze praktijk. Welke filler en welke hoeveelheid we gebruiken, is afhankelijk van de plek die wordt behandeld en de wensen van de cliënt.

Veilige hyaluronzuurfillers

In Kliniek De Medici gebruiken we uitsluitend biologisch afbreekbare (niet permanente) fillers van niet-dierlijke oorsprong van de hoogste kwaliteit. Deze fillers worden op termijn door het lichaam afgebroken en zijn veilig en effectief. Ze zijn uitvoerig getest in klinische onderzoeken. Afhankelijk van de behandeling en het product kunnen de resultaten wel tot 18 maanden aanhouden. Deze fillers bevatten lidocaine, een verdovende stof die de behandeling aangenamer en nagenoeg pijnloos maakt. Na de behandeling kunt u uw bezigheden meteen hervatten.

Behandeling met hyaluronzuur

Er vindt altijd eerst een gratis vrijblijvend consult plaats voor de behandeling. De filler wordt met een aantal prikjes geïnjecteerd. De huid wordt daarbij gestimuleerd om meer vocht vast te houden. Dat resulteert in een zachtere en frissere uitstraling. Rimpels vervagen en het volume in het gezicht wordt hersteld.

Hyaluronzuur wordt gebruikt bij:

Risico’s en bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen zijn plaatselijke roodheid en zwelling van de huid. Er is een kleine kans op blauwe plekken. De bijverschijnselen verdwijnen meestal binnen twee tot zeven dagen.

Stel uw vragen aan onze medewerkers

Indien u vragen heeft over de behandelingen met fillers in onze praktijk in Blaricum in ‘t Gooi, nabij Bussum en Laren, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via 035-538 4941, of stuur een e-mail naar info@kliniekdemedici.nl.

Webshop