Profhilo®

Natuurlijke verbetering huidkwaliteit zonder volume toevoeging:
2 behandelingen (2 x 2 ml) 495,00 euro

Er is goed nieuws voor iedereen die niet toe is aan een filler behandeling maar toch een versteviging van de huid wil zien!
Maak kennis met Profhilo®!

Wat is Profhilo®?
Profhilo zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit. Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. Profhilo® verbetert namelijk de hydratatie van de huid, geeft meer stevigheid en gaat dus huidverslapping tegen. Met een behandeling bereik je dat je huid zichzelf herstelt en de uitstraling wordt verbeterd. Dit allemaal met een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Zo is er dus absoluut geen kans op onnatuurlijke resultaten.

De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt  “bioremodeling” genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

Wilt u vrijblijvend advies en/of een afspraak maken, neem dan contact op via info@kliniekdemedici.nl of bel 035 538 4941

Welke indicaties kun je met Profhilo® behandelen?
Profhilo® is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Zie hieronder foto’s gezicht, hals en onderarm voor en 1 maand na 2e behandeling

Wat is er nieuw aan Profhilo®?
Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, dus minder kans op bijwerkingen.

Profhilo® is de enige injectable behandeling die de fibroblasten, keratinocyten en adipocyten in de huid zelf stimuleert en de extracellulaire matrix hiermee haar stevigheid weer teruggeeft. Daardoor herstelt de huid zich en wordt de toenemende huidverslapping aangepakt. Dit alles is goed wetenschappelijk onderbouwd.

Natuurlijk resultaat
De Profhilo® behandeling is een volledig natuurlijke behandeling. Het vult uw huid niet en verandert niets aan uw gezicht. Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten. De Profhilo® behandeling kan gecombineerd worden met een botuline-toxine of een filler behandeling.

Hoe gaat de behandeling?
Profhilo® wordt in een serie van twee behandelingen geinjecteerd in de huid volgens de BAP-techniek. Hierbij worden injecties geplaatst in 10 (2 x 5) anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nog om een geheel gezicht (of andere indicatie) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?
Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling wordt het positieve effect zichtbaar, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine in uw huid tijd nodig heeft. Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven.

 

Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Video Profhilo® behandeling 

Zijn er bijwerkingen te verwachten?
Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Prijzen
De eerste 2 behandelingen (2 x 2 ml) met 2 ml Profhilo® is 495 euro,
Daarna is de prijs van een halfjaarlijkse behandeling 300 euro.

Wilt u vrijblijvend advies en/of een afspraak maken, neem dan contact op via info@kliniekdemedici.nl of bel 035 538 4941