Profhilo® behandeling in ’t Gooi

Profhilo behandeling

Natuurlijke verbetering huidkwaliteit zonder volume toevoeging.

2 behandelingen (2 x 2 ml): 495,00 euro.

Er is goed nieuws voor iedereen die niet toe is aan een fillerbehandeling maar toch een versteviging van de huid wil zien: maak kennis met Profhilo!

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor huidverslapping, is een Profhilo behandeling in Blaricum in ‘t Gooi, nabij Laren en Bussum, wellicht iets voor u. Profhilo zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit. Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Kliniek De Medici biedt deze behandeling aan voor iedereen die interesse heeft in het verjongen van de huid. Lees snel verder of een Profhilo behandeling in onze kliniek in Blaricum in ‘t Gooi, nabij Laren en Bussum, iets voor u is!

Foto-C.-vd-Pas-1

Heeft u vragen over de behandeling? Neem contact  met ons op

 

Neem contact op

De voordelen van onze Profhilo® behandeling in ‘t Gooi

Een belangrijk voordeel is dat u met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan uw gezicht. De Profhilo® behandeling in onze kliniek in ’t Gooi en Laren verbetert namelijk de hydratatie van de huid, geeft meer stevigheid en gaat dus huidverslapping tegen. Met een behandeling bereikt u dat uw huid zichzelf herstelt en de uitstraling wordt verbeterd. Dit allemaal met een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Zo is er dus absoluut geen kans op onnatuurlijke resultaten. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1, 3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

Met de Profhilo® behandeling van onze specialisten in ’t Gooi, in de omgeving van Laren, wordt huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen tegengegaan. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

profhilo award

Wat is er nieuw aan Profhilo®?

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, dus minder kans op bijwerkingen.

Profhilo® is de enige injectable behandeling die de fibroblasten, keratinocyten en adipocyten in de huid zelf stimuleert en de extracellulaire matrix hiermee haar stevigheid weer teruggeeft. Daardoor herstelt de huid zich en wordt de toenemende huidverslapping aangepakt. Dit alles is goed wetenschappelijk onderbouwd.

Ga voor een natuurlijk resultaat

De Profhilo® behandeling die onze kliniek in ’t Gooi aanbiedt, is een volledig natuurlijke behandeling om huidverslapping tegen te gaan. Het vult uw huid niet en verandert niets aan uw gezicht. Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten. De Profhilo® behandeling kan gecombineerd worden met een botuline-toxine of een filler behandeling bij onze praktijk in Blaricum, nabij Laren en Bussum.

Profhilo voor en na 2

hals voor en 1 maand na de 2e behandeling Profhilo

Profhilo voor en na 3

onderarm voor en 1 maand na de 2e behandeling Profhilo

Hoe gaat de behandeling?

Profhilo® wordt in een serie van twee behandelingen geïnjecteerd in de huid volgens de BAP-techniek. Hierbij worden injecties geplaatst in tien (2 x 5) anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nodig om een geheel gezicht (of andere indicatie) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, ziet u niet meteen resultaat. Vaak ziet u wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf vier tot zes weken na de eerste behandeling wordt het positieve effect zichtbaar, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine in uw huid tijd nodig heeft. Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven.

Geadviseerd wordt om één of twee keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Profhilo voor en na

gezicht voor en 1 maand na de 2e behandeling Profhilo

Video Profhilo® behandeling

Zijn er bijwerkingen te verwachten?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Ontdek de prijzen en maak een afspraak

De eerste twee behandelingen (2 x 2 ml) met 2 ml Profhilo® is € 495,-. Daarna is de prijs van een halfjaarlijkse behandeling € 300,-. Wilt u vrijblijvend advies en/of een afspraak maken, neem dan contact op via info@kliniekdemedici.nl of bel naar 035-538 4941.

Webshop