Belotero ®  Revive Skinbooster

It’s your time to shine! 

Belotero® Revive Skinbooster geeft u iedere dag een stralende, gehydrateerde en stevige huid. Deze skinbooster behandeling bevat namelijk niet alleen hyaluronzuur maar als extra ook nog glycerol, voor optimale hydratatie van de huid en verbetering van de huidkwaliteit. Deze behandeling helpt om het verouderingsproces te vertragen.

Hello perfectly hydrated skin! 

Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u een afspraak maken?

 

Neem contact op

Belotero Revive® Skinbooster

Elke dag de perfecte glow met Belotero ® Revive Skinbooster

Is uw huid de laatste tijd droog en oogt deze vermoeid?

Wilt u geen ingrijpende behandeling maar wel een prachtig gehydrateerde en stralende, stevigere huid?

Bent u op zoek naar een natuurlijke uitstraling en vindt u verzorging van uw huid heel belangrijk?

Dan is Belotero® Revive Skinbooster de ideale glow booster. De absolute sleutel tot vertraging van huidveroudering. Waar crèmes en serums de huid beschermen en hydrateren van buitenaf voedt en hydrateert Belotero® Revive Skinbooster de huid echt van binnenuit voor een langdurig resultaat.

Laat de beste versie van uzelf zien zonder filter. Belotero ® Revive Skinbooster is speciaal ontwikkeld voor de vochtarme, vermoeide, droge, slappe, doffe huid en zorgt voor hydratatie, verbetering van de huidkwaliteit en het voorkomen van fijne lijntjes en rimpels. 

Ingrediënten Belotero® Revive Skinbooster

Belotero® Revive bevat een unieke combinatie op basis van 2 ingrediënten: hyaluronzuur (gecrosslinkt) en glycerol. Dit maakt dat Belotero Revive de ultieme anti-aging skinbooster is. Zo kunnen we andere behandelingen langer uitstellen.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof dat water aantrekt nodig voor de natuurlijke hydratatie en dit vocht vasthoudt. Hyaluronzuur kan tot 1000 maal zijn eigen gewicht in water vasthouden. Hierdoor blijft de huid glad (vochtinbrengend effect) en gevuld (volumeherstel). Daarbij zorgt het voor aanmaak van collageen en elastine (geeft stevigheid).

Naarmate u ouder wordt vermindert de hoeveelheid hyaluronzuur.

Wat is glycerol?

Glycerol: zorgt ervoor dat de huid nog meer hydrateert. Dit komt omdat het de waterabsorptie bevordert van de dermis naar het stratum corneum. Dat zorgt voor vocht van binnenuit. Daarnaast werkt glycerol ontstekingsremmend (dus ook vermindert roodheden)

Belotero Revive® 

Skinbooster samengevat:

1. Geeft optimale hydratatie van de huid (glow)

2. Is ideaal voor de droge huid

3. Verbetert de huidkwaliteit

4. Maakt de huid gladder

5. Herdefinieert de huidstructuur, hierdoor verbeteren fijne lijntjes en stevigheid

6. Het helpt om de rood- en ruwheid van de huid te verbeteren.  

Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht?

Naarmate we ouder worden, treden er wijzigingen op in onze lichaamsprocessen. Hoe goed onze genen ook zijn. Het verouderingsproces in ons gezicht uit zich onder andere in:

  • • Dehydratatie van de huid 
  • • Vertraging van de celvernieuwing 
  • • Elasticiteitsverlies
  • • Volumeverlies
  • • Het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels.

Deze symptomen zijn het gevolg van afname van de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid. Na ons 25ste jaar begint de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur al af te nemen. Om huidveroudering maximaal te vertragen is het belangrijk om het hyaluronzuur gehalte van buiten af aan te vullen.

Voor de behandeling

 

Voorafgaand aan uw behandeling, vindt er een geheel vrijblijvend consult (gesprek) plaats. Indien gewenst, is het mogelijk om aansluitend over te gaan tot de behandeling. Tijdens het consult nemen we de behandeling met u door, zodat u weet wat u kunt verwachten. Verder bespreken we uw wensen en kijken we of dit de juiste behandeling is. We stellen altijd een persoonlijk behandelplan op omdat iedereen anders is en de beste behandeling verdient. Daarbij wordt grote waarde gehecht aan het zorgvuldig begeleiden en adviseren van cliënten.

De behandeling met Belotero® Revive is een injectable behandeling, een hyaluronzuur injectie in de huid. Daarom kan eventueel een verdovende crème aangebracht worden. Echter de prikjes worden over het algemeen goed verdragen en niet als pijnlijk ervaren dus de meeste patiënten hoeven doorgaans de crème niet.

Belotero Revive Booster

De behandeling

De huid wordt gedesinfecteerd en de prikplaatsen worden afgetekend. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Er worden hele kleine oppervlakkige injecties in de huid van het gelaat geplaatst.

 

Na de behandeling

Het is mogelijk dat Belotero® Revive een korte periode, net na de behandeling, voelbaar is. We masseren daarom na de behandeling het gelaat. Binnen 24 uur voelt het behandelde gebied zacht en natuurlijk aan. Eventuele roodheid of zwelling verdwijnen doorgaans binnen 24 uur. Heel soms kunnen er na deze behandeling blauwe plekjes optreden. U mag de huid koelen met icepacks. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten.

Resultaat

Het ideale behandelplan bestaat uit 2 behandelsessies met een tussenpoos van 4 weken, gevolgd door een vervolgbehandeling 6-9 maanden later voor een optimaal resultaat.

De effectiviteit van de eerste behandeling is het grootst bij een herhaling (boost) van dezelfde behandeling met Belotero®Revive een maand later. Daarna wordt als onderhoudsbehandeling iedere 6-9 maanden slechts 1 sessie geadviseerd. Zo verliest u nooit uw glow en geniet u dagelijks van een stevige, stralende, gehydrateerde en strakke huid.

Een behandeling met Belotero® Revive blijft bij de meeste patiënten 9 maanden zichtbaar. De duur van het effect kan per persoon verschillen, afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl en spieractiviteit.

Naast de behandeling bieden wij ook nog de producten van ZO Skin Health aan voor een maximaal resultaat die te vinden zijn op de webshop.

Prijzen

1 x 1 ml € 350

Alle prijzen

Veilige behandeling

Belotero® biedt hoogwaardige fillers aan met een goed veiligheidsprofiel die in een zo kort mogelijke behandeltijd een natuurlijk en langdurig resultaat geven.

neus-lippenplooi-voor-en-na

Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u een afspraak maken?  Neem dan contact op

 

Contact opnemen

Webshop