Lippen opvullen met fillers te Blaricum

Heeft u interesse in het laten injecteren van fillers in uw lippen in Blaricum in ’t Gooi, nabij Bussum en Laren?

De lippen, een blikvanger

De vorm van de lippen is medebepalend voor hoe aantrekkelijk een persoon eruit ziet. Vooral bij vrouwen worden volle, duidelijk gedefinieerde lippen als een teken van jeugdigheid en schoonheid gezien. Kliniek De Medici helpt u daarom graag over mooie lippen te beschikken. Wanneer komt u langs voor een persoonlijk gesprek?

Benieuwd wat we voor uw huid kunnen betekenen?

Maak direct geheel vrijblijvend een afspraak

Maak uw afspraak

botox lippen
filler

Voordelen van het plaatsen van fillers in uw lippen in onze kliniek in Blaricum

Sommige mensen hebben van nature smalle lippen. Naarmate we ouder worden, worden de lippen helaas ook minder vol. Ze verliezen contouren en er kan rimpelvorming rond de mond en afhangende mondhoeken ontstaan. Gelukkig kunnen wij de lippen behandelen met fillers in onze kliniek in Blaricum in ‘t Gooi, nabij Bussum en Laren, en het volume aanpassen met behulp van fillers. Op een natuurlijke manier kan ook de vorm of de verhouding worden aangepast.

Een richtlijn voor lipverbetering

Lipverbetering met hyaluronzuurfillers behoren tot de meest gevraagde behandelingen in esthetische klinieken. Voor een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat dient er rekening te worden gehouden met de gezichtsverhoudingen, anatomie van de lippen en de onderste gezichtshelft van de patiënt. In onze kliniek in Blaricum, nabij Bussum, hanteren wij een persoonlijke aanpak bij het injecteren van fillers in uw lippen. Wij kijken goed naar uw specifieke situatie en houden rekening met uw wensen.

Kleine lippen die eigenlijk nooit echt groot zijn geweest, verbeteren we door de fillers voornamelijk in de lipcontour (vermillion border) te plaatsen en een beetje in de body van de lip (het lippenrood). Lippen die door veroudering kleiner zijn geworden met liplijntjes (“rokerslijntjes”) behandelen we door het volume juist meer in de body van de lip te plaatsen (lippenrood) en de omliggende structuren te verstevigen. Veroudering van de lippen gaat namelijk ook gepaard met volumeverlies van de kinregio en de neus-lippenplooi.

De belangrijkste feiten over lipveroudering

Wat gebeurt er allemaal bij veroudering van de lippen:

  • Het lipvolume vermindert doordat er minder support van tanden en bot is. Bij veroudering vindt er namelijk botafbraak plaats. Ook is het lipvolume minder doordat er minder vet is en de spieren kleiner worden.
  • De lippenhuid wordt dunner.
  • De lipcontour wordt langer, dikker en breder.
  • De filtrum-kolommen worden slapper en de cupidoboog wordt platter.
  • Er ontstaan rimpels rond de lippen.
  • De lippen worden platter en de mondhoeken zakken.
  • De bovenlip wordt langer en er is verminderde projectie.
jukbeen-2

De behandeling

Net als ieder gezicht is geen behandeling hetzelfde, Kliniek de Medici gaat altijd voor een natuurlijk resultaat. Less is more!

Het injecteren van fillers in uw lippen duurt zo’n vijftien minuten in onze kliniek in Blaricum in ’t Gooi, nabij Bussum en Laren. Het bestaat uit enkele prikjes waarbij het volumetekort wordt opgevuld. De huid wordt, wanneer u dit wenst, plaatselijk verdoofd. De hersteltijd is kort en het resultaat is direct zichtbaar. Het hyaluronzuur in de lippen wordt na 9 maanden langzaam afgebroken.

lippen-voor-en-na
lippen-voor-en-na-2

Vraag om advies en plan een intakegesprek in

Prijzen starten vanaf €325,-. De prijs van een fillerbehandeling is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat gebruikt wordt. De behandeling van het lipvolume zal doorgaans bestaan uit een behandeling met 1 ml. Tijdens het intakegesprek wordt een duidelijk behandelplan en bijbehorend kostenplaatje voor u opgesteld. Alle prijzen zijn inclusief verdoving of verdovende crème.

Wilt u vrijblijvend advies over het plaatsen van fillers in uw lippen en/of een afspraak maken bij onze kliniek in Blaricum, nabij Bussum? Neem dan contact met ons op via 035-538 4941 of stuur een e-mail naar info@kliniekdemedici.nl.

Webshop