INJECTABLES

Wat zijn injectables?

Met injectables kunnen rimpels worden behandeld en kan volumeverlies in het gezicht worden hersteld. Dit alles met behoud van je eigen natuurlijke schoonheid.

Soorten injectables

Er zijn twee soorten injectables: 1. botuline toxine beter bekend onder de merknaam Botox® en 2. fillers. Botuline toxine ontspant de spieren die rimpels veroorzaken. Fillers bestaande uit hyaluronzuur zoals Juvederm en Belotero vullen rimpels op en geven extra volume aan het gezicht of de lippen. Soms wordt er bij een behandeling gekozen voor één van de twee middelen, maar het is ook mogelijk om de injectables samen te gebruiken om een beter resultaat te verkrijgen.

Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk om de veranderde anatomie (veroorzaakt door veroudering van het het gezicht) te herstellen. Hierbij kijken we naar alle verschillende onderdelen van het gezicht namelijk de botstructuur, de spieren, het onderhuids vet en de kwaliteit van de huid.

Botuline toxine (Botox® / Bocouture)

Met botuline toxine verminderen we rimpels als fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en liplijntjes. Na de behandeling ziet u er uitgeruster, jonger en frisser uit. Botuline toxine gebruiken we ook om migraine, overmatig zweten en tandenknarsen te verhelpen. De behandeling duurt slechts 10 minuten. Resultaten zijn zichtbaar na 2 tot 3 dagen en het effect duurt 3 tot 6 maanden.

Kosten

De kosten van botuline toxine gaan per zones. Een zone is bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Bekijk hier het overzicht.

Botuline toxine wordt gebruikt bij:

  • Fronsrimpels
  • Kraaienpootjes of lachrimpels
  • Voorhoofdsrimpels
  • Wenkbrauwlift
  • Gummy smile (zien van tandvlees bij lachen)
  • Tandenknarsen
  • Hyperhydrosis (overmatig transpireren oksels – handpalmen – voetzolen)
  • Hoofdpijn (migraine of spanningshoofdpijn)

 

MEER OVER BOTULINE TOXINE Botox®

Fillers (Juvederm/ Belotero)

De fillers die gebruikt worden bij Kliniek De Medici bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk suiker en een lichaamseigen stof die voorkomt in uw huid en in uw lichaam. Naarmate men ouder wordt, daalt de hoeveelheid hyaluronzuur.  De filler vervangt het afgenomen lichaamseigen hyaluronzuur en geeft daardoor een natuurlijk resultaat. Wij werken alleen met niet-permanente fillers dat wil zeggen dat de filler na een bepaalde tijd ook weer afgebroken wordt. Ook zijn de resultaten op elk moment omkeerbaar dat wil zeggen dat de filler eventueel opgelost kan worden door een stof genaamd hyaluronidase. Fillers zijn daarom erg veilig. Wij gebruiken fillers van verschillende merken: Juvederm en Belotero.

Kosten

De kosten van fillers gaan per milliliter. Bekijk hier het overzicht.

Fillers (Juvederm/ Belotero) Prijs
v.a. 325 Euro
425 Euro
750 Euro
v.a. 325 Euro

MEER OVER FILLERS   

Indien u vragen heeft over onze behandelingen, neem dan gerust geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op, of stuur een e-mail.