Wie is dr. Zein Obagi en wat is ZO Skin Health?

Wie is dr. Zein Obagi en wat is ZO Skin Health?

Dr. Zein Obagi is dermatoloog en grondlegger van het wereldwijd gebruikte medicinale huidtransformatie systeem genaamd ZO Skin Health, dat de huid helpt zichzelf te verbeteren door de therapeutische hoge concentraties ingrediënten op de juiste plek in de huid af te leveren. ZO Skin Health bewijst zijn klinisch effect al ruim twintig jaar in talrijke onafhankelijke studies.

ZO Skin health producten

Heeft u vragen over een behandeling? Kom eens langs in de kliniek

Neem contact op

Dr.-Zein-Obag

Dr. Zein Obagi

Het was al in de jaren ’80 van de vorige eeuw dat de dermatoloog Dr. Zein Obagi baanbrekend onderzoek deed en spectaculaire resultaten behaalde op het gebied van huidverbetering en huidverjonging en behandeling van vele huidaandoeningen. En dat terwijl hij medicijngebruik tot een minimum beperkte en in de meeste gevallen helemaal overbodig maakte.

Omdat de technologische ontwikkeling en onderzoek niet stilstaan is Dr. Zein Obagi samen met zijn team sindsdien constant bezig met het innoveren van zijn producten. Dit heeft geresulteerd in diverse prestigieuze awards. Inmiddels heeft hij vele protocollen ontwikkeld voor het behandelen van rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken, acne, rosacea en roodheid.

ZO Skin Health

ZO Skin Health staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Een gezonde huid begint bij een gezonde celdeling. De ZO Skin Health producten bevatten therapeutische ingrediënten en werken op cellulair niveau in de huid. De ingrediënten bereiken zowel de oppervlakkige huidlaag (epidermis) als de diepere huidlaag (dermis) met als doel om zowel symptomen te bestrijden en de huid in haar geheel weer gezond te laten functioneren.

Dr. Zein Obagi denkt vanuit een holistische aanpak om een gezonde en goed functionerende huid te bereiken.

Meer informatie over de huidverjongingsproducten is terug te vinden op de website van ZO® Medical en ZO® Skin Health www.zoskinhealth.nl. Kijk vooral ook eens naar de gebruikerservaringen.

zo-skin

Veelgestelde vragen

Waarom is ZO Skin Health anders dan reguliere cosmetica?

 

  1. Omdat de hoge concentraties actieve ingrediënten en
  2. speciale aflevertechnieken ervoor zorgen dat het product dieper in de huid doordringt dan reguliere cosmetica zodat het tot in de diepste huidlagen zijn werk kan doen.
  3. Daarna zetten ze de huid zelf aan het werk. De huid wordt zelf actief. Andere cosmeticamerken die gebruik maken van bijvoorbeeld moisturizers (cremes) werken slechts zeer oppervlakkig en maken de huid juist lui in plaats van de huid te stimuleren zelf aan het werk te gaan en de balans te herstellen.
  4. Daarbij kan er gebruik worden gemaakt van hoge concentraties van het actieve ingrediënt retinol. Sommige producten van ZO Skin Health bevatten de hoogste concentratie retinol van enig huidverzorgingsproduct op de markt. Retinol wordt in de cel omgezet in het actieve vitamine-A zuur. Het regelt o.a. celvernieuwing in de huid en zorgt voor een toename van de collageen-, elastine- en hyaluronzuur-productie. Dit leidt tot een steviger, elastischer en meer gehydrateerde huid. Retinol is het enige topische ingrediënt waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het een krachtige werking tegen huidveroudering heeft. Er is geen beter product om huidcellen te stimuleren; daarom bevat ZO Skin Health 6 tot 10 keer meer retinol dan andere cosmetica.

Welke huidproblemen kun je met ZO Skin Health behandelen?

ZO Skin Health is voor veel huidproblemen een ideale oplossing. Het heeft een wetenschappelijk bewezen therapeutische werking, die gericht is op het creëren en onderhouden van een gezonde huid. Het is namelijk effectief bij rimpels en fijne lijntjes, acne en acne-littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken/ actinische keratosen, melasma (zwangerschapsmasker), huidverslapping, ontstekingen en huidziekten waaronder rosacea. De producten van ZO Skin Health geven nog betere resultaten in combinatie met peelings. De behandeling is niet ingrijpend, maar wel effectief.

Wat is een gezonde huid?

Een gezonde huid is glad, sterk, stevig, egaal van toon , goed gehydrateerd en vrij van aandoeningen (huidziektes). Vergeet niet dat leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, luchtverontreiniging, zon), stress, roken, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol spelen bij huidgezondheid.

Wie mag ZO Skin Health voorschrijven?

ZO Skin Health bestaat uit producten, protocollen en behandelingen die uitsluitend verstrekt mogen worden door artsen, erkende medische praktijken of aangestelde Skin Health Professionals. Bij Kliniek de Medici stelt dokter van de Pas afhankelijk van uw huidtype en eventuele huidaandoeningen een individueel behandelplan op met een combinatie van de ZO Skin Health producten. Begeleiding tijdens behandelingen hiervoor is erg belangrijk. Dokter van de Pas zal u tijdens deze periode de juiste adviezen geven en alles eraan doen om bij u tot optimale huidverbetering en huidverjonging te komen. Hierbij horen ook regelmatige controles.

Wie kan behandeld worden?

Iedereen kan behandeld worden, ongeacht de huidconditie, leeftijd, geslacht of etniciteit. Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl en een effectief ingesteld Zo Skin Health behandelplan kunt u een gezonde, stralende huid opbouwen.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over Dr. Zein Obagi en ZO Skin Health? Ontdek de mogelijkheden bij onze kliniek in ’t Gooi en neem contact met ons op. U bereikt ons op het telefoonnummer 035-538 4941 of e-mailadres info@kliniekdemedici.nl.

ZO-Skin-Health
Webshop