Viscoderm Hydrobooster

Wat is het?

Viscoderm®Hydrobooster is een skinbooster van hyaluronzuur met een dubbele werking.

Het zorgt namelijk voor:

1. Enerzijds optimale hydratatie van de huid waardoor de huid soepel en glad blijft.

Hyaluronzuur is aanwezig in onze huid, maar de hoeveelheid ervan neemt af naarmate we ouder worden. Het heeft de opmerkelijke capaciteit om maar liefst 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht vast te houden. Deze vochtvasthoudende eigenschap is verantwoordelijk voor het behouden van een optimale huidconditie en resulteert in een strakkere, stralende en frisse uitstraling. Ons eigen lichaam breekt hyaluronzuur uiteindelijk af.

2. Anderzijds zorgt het ook voor verzachting van dynamische (bewegende) rimpels en lijnen, zonder dat de gelaatsspieren hun beweeglijkheid verliezen. 

Met “dynamische gebieden van het gezicht” doelen we op die rimpelgebieden die ontstaan als gevolg van gezichtsbewegingen, zoals de kraaienpootjes rond de ogen, voorhoofdsrimpelsfronsrimpels, slaaplijnen, rokerslijntjes en lachrimpels rond de mond. Na behandeling met Viscoderm® Hydrobooster ondergaan de fijnste lijntjes een verstrakking (=stretching) de huidelasticiteit wordt onmiddellijk verbeterd, en de rimpels verminderen op een nauwkeurige en natuurlijke wijze.

Deze optimale hydratatie en vermindering van rimpeltjes tezamen noemen we de unieke HYDROSTRETCHWERKING van deze skinbooster.

Dit maakt Viscoderm® Hydrobooster ideaal voor het behandelen van de verouderde huid.

Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u een afspraak maken? 

Neem contact op

Hoe werkt het?

Botuline Toxine zorgt ervoor dat de gezichtsspieren die fijne lijntjes maken (kraaienpootjes, rokerslijntjes, lachrimpels, voorhoofdsrimpels, fronsrimpels), tijdelijk ontspannen waardoor deze fijne lijntjes worden verminderd. Maar wil je je mimiek behouden en toch een verzachting van je rimpels en fijne lijntjes, dan kan Viscoderm® Hydrobooster de oplossing bieden.  Het ultralicht gecrosslinkt hyaluronzuur pakt namelijk de dynamische rimpels en fijne lijntjes aan, mét behoud van je gezichtsmimiek. Daarbij wordt je huid intens gehydrateerd.

viscoderm

De behandeling

De behandeling bestaat uit enkele oppervlakkige, korte injecties. Indien gewenst kan een verdovende crème worden gebruikt. Een gemiddelde behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Hiernaast zie je het resultaat tonen van patiënten waarbij deze behandeling met ultralicht gecrosslinkt hyalaronzuur is uitgevoerd.

Het resultaat

De effectiviteit van de eerste behandeling is het grootst bij een herhaling (boost) van dezelfde behandeling met Viscoderm Hydrobooster 2 maanden later. Daarna wordt als onderhoudsbehandeling iedere 6-9 maanden slechts 1 sessie geadviseerd. Zo verliest u nooit uw glow en geniet u dagelijks van een stevige, stralende, gehydrateerde en strakke huid.

Een behandeling met Viscoderm Hydrobooster blijft bij de meeste patiënten 9 maanden zichtbaar. De duur van het effect kan per persoon verschillen, afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl en spieractiviteit.

Naast de behandeling bieden wij ook nog de producten van ZO Skin Health aan voor een maximaal resultaat die te vinden zijn op de webshop.

Voordelen Viscoderm Hydrobooster

Een veelgewilde behandeling in Kliniek de Medici vanwege een natuurlijke aanpak, mooie resultaten verzachting fijne lijntjes en rimpeltjes, langdurige hydratatie en behoud van beweeglijkheid van de gezichtsspieren!

Plan gerust een algeheel vrijblijvend consult in.

Prijzen

1 ml voor €350

Bekijk alle prijzen > 

Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u een afspraak maken?

Neem contact op

Webshop