Dé botoxkliniek in Blaricum

Wilt u graag gebruikmaken van botox en bent u op zoek naar een botoxkliniek in Blaricum? Dan bent u van harte welkom in Kliniek De Medici. Bij ons kunt u terecht voor een volledig verzorgde behandeling, ongeacht uw type huid. Hierbij geniet u van onze persoonlijke aanpak. U voelt u hierdoor altijd op uw gemak wanneer u de botox bij onze kliniek in Blaricum toegediend krijgt.

Benieuwd wat we voor uw huid kunnen betekenen?

Maak direct geheel vrijblijvend een afspraak

Maak uw afspraak

Eerste consult is geheel gratis en vrijblijvendGeheel anoniem u laten voorlichten en/of behandelen Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

In onze botoxkliniek in Blaricum behandelen wij diverse huidaandoeningen

Wij voeren diverse cosmetische ingrepen uit met botox in onze kliniek in Blaricum om uw huid op natuurlijke wijze te laten herstellen. Voor een botoxbehandeling kunt u bij onze botoxkliniek in Blaricum terecht. Botox wordt traditioneel gebruikt voor de behandeling van rimpels, die worden veroorzaakt door een te hoge spieractiviteit. In onze kliniek in Blaricum gebruiken we botox onder andere voor kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en liplijntjes. De behandeling bestaat uit enkele injecties zonder verdoving waarna u binnen 48 uur effect ziet.

Medische behandelingen met botox

Onze kliniek in Blaricum is gespecialiseerd in botox en biedt daarom behandelingen voor verschillende aandoeningen. Zo gebruiken we dit middel niet enkel cosmetisch voor rimpels, maar ook voor medische doeleinden. Denk hierbij aan een behandeling voor hoofdpijnklachten, overmatig transpireren en tandenknarsen.

Neem contact met ons op voor een gratis eerste consult

Denkt u dat botox het juiste middel is voor de behandeling van uw rimpels of van uw medische aandoening? Kom dan langs in onze botoxkliniek in Blaricum voor advies en meer informatie omtrent de behandeling. U bent altijd van harte welkom voor een eerste, gratis consult met onze huidspecialisten. Bel naar het telefoonnummer 035-538 4941 of stuur een e-mail naar info@kliniekdemedici.nl.

filler
Webshop