• ✔ Gratis consultant
  • ✔ Profhilo® anti-aging
  • ✔ Anti-bacteriële werking
  • ✔ Gratis consultant
  • ✔ Profhilo® anti-aging
  • ✔ Anti-bacteriële werking

Dé botoxkliniek in Blaricum

Wilt u graag gebruikmaken van botox en bent u op zoek naar een botoxkliniek in Blaricum? Dan bent u van harte welkom in Kliniek De Medici. Bij ons kunt u terecht voor een volledig verzorgde botoxbehandeling, ongeacht uw type huid. Hierbij geniet u van onze persoonlijke aanpak. U voelt u hierdoor altijd op uw gemak wanneer u de botox bij onze kliniek in Blaricum toegediend krijgt.

In onze botoxkliniek in Blaricum behandelen wij diverse huidaandoeningen

Wij voeren diverse cosmetische ingrepen uit met botox in onze kliniek in Blaricum om uw huid op natuurlijke wijze te laten herstellen. Voor een botoxbehandeling kunt u bij onze botoxkliniek in Blaricum terecht. Botox wordt traditioneel gebruikt voor de behandeling van rimpels, die worden veroorzaakt door een te hoge spieractiviteit. In onze kliniek in Blaricum gebruiken we botox onder andere voor kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en liplijntjes. De botoxbehandeling bestaat uit enkele injecties zonder verdoving waarna u binnen 48 uur effect ziet.

Medische botoxbehandelingen

Onze kliniek in Blaricum is gespecialiseerd in botox en biedt daarom botoxbehandelingen voor verschillende aandoeningen. Zo gebruiken we dit middel niet enkel cosmetisch voor rimpels, maar ook voor medische doeleinden. Denk hierbij aan een botoxbehandeling voor hoofdpijnklachten, overmatig transpireren en tandenknarsen.

Neem contact met ons op voor een gratis eerste consult

Denkt u dat botox het juiste middel is voor de behandeling van uw rimpels of van uw medische aandoening? Kom dan langs in onze botoxkliniek in Blaricum voor advies en meer informatie omtrent de behandeling. U bent altijd van harte welkom voor een eerste, gratis consult met onze huidspecialisten. Bel naar het telefoonnummern 035-538 4941, stuur een e-mail naar info@kliniekdemedici.nl of vul ons contactformulier in om met ons in contact te komen.