Botox nabij Hilversum

Botox nabij Hilversum

Voor een behandeling met botuline toxine (botox) zit u bij onze kliniek in Blaricum, nabij Hilversum en Amersfoort, helemaal goed. Hoe werkt een botoxbehandeling in onze praktijk en waarvoor kunt u het inzetten? Daar vertellen we u graag meer over.

Eerste consult is geheel gratis en vrijblijvendGeheel anoniem u laten voorlichten en/of behandelen Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Heeft u vragen over een behandeling? Kom eens langs in de kliniek

Neem contact op

voorhoofdrimpels

Een behandeling met botox bij onze praktijk nabij Hilversum en Amersfoort

Sinds de jaren 90 wordt botuline toxine voor cosmetische doeleinden gebruikt. Hedendaags staat het ook wel  bekend onder de merknaam Botox® en gebruikt men het om rimpels te verminderen. Rimpels ontstaan vaak door een te hoge spieractiviteit. Wanneer er op die plek een beetje botuline toxine geïnjecteerd wordt, ontspannen de spieren zich en worden de rimpels die zij veroorzaken minder zichtbaar. De behandeling zelf duurt maar enkele minuten en 48 uur na de injectie treedt het effect al op. Het effect is optimaal zichtbaar na twee weken en dit houdt drie tot zes maanden aan. Naast de bestrijding van huidverouderingsverschijnselen, is het ook inzetbaar bij medische doeleinden. Denk hierbij aan hoofdpijnklachten, overmatig transpireren of tandenknarsen. In onze professionele kliniek in Blaricum nabij Hilversum en Amersfoort, wordt botox vaak ingezet bij het verminderen van liplijntjes of voor een wenkbrauwlift. Daarnaast ook bij:

Maak direct geheel vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten over hoe wij een behandeling met botox uitvoeren nabij Hilversum en Amersfoort? Bent u benieuwd welke behandelingen voor huidverbetering wij nog meer aanbieden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak door te bellen naar 035-538 4941 of een e-mail te sturen naar info@kliniekdemedici.nl. Voorafgaand aan de botoxbehandeling krijgt u een consult van onze arts. Daarin wordt alles rondom de behandeling uitvoerig uitgelegd.

botox lippen
Webshop