Een professionele botoxkliniek in ’t Gooi

Kliniek De Medici is een professionele en ervaren botoxkliniek in Blaricum, in ’t Gooi. Bij ons kunt u terecht voor een volledig verzorgde botoxbehandeling. Heeft u last van rimpels of kraaienpootjes? Maak dan eens een afspraak bij onze kliniek. Wij hebben de kennis, kunde en veilige producten in huis om uw huid te verbeteren. Daarnaast is een eerste consult altijd helemaal gratis!

Benieuwd wat we voor uw huid kunnen betekenen?

Maak direct geheel vrijblijvend een afspraak

Maak uw afspraak

Eerste consult is geheel gratis en vrijblijvendGeheel anoniem u laten voorlichten en/of behandelen Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ontdek hoe wij botox toepassen in onze botoxkliniek in ‘t Gooi

Wanneer u interesse heeft in een botoxbehandeling, vertellen wij u graag hoe wij botox aan u toedienen in onze kliniek in ’t Gooi. Het toedienen van botox zorgt ervoor dat de spieren in uw gezicht ontspannen. Daardoor nemen we negatieve emoties weg en komt u beter in uw vel te zitten. Omdat het huidtype erg verschilt per persoon, kijken wij goed naar uw specifieke situatie. Naar aanleiding van de vorm van uw rimpels, alsmede uw wensen en behoeften, stellen wij een persoonlijk behandelplan samen. Zo ontvangt u een op maat gemaakte botoxbehandeling.

Ook voor andere behandelingen kunt u bij ons terecht

De dienstverlening van onze botoxkliniek in ’t Gooi reikt verder dan alleen het uitvoeren van botoxbehandelingen. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het injecteren van fillers. Fillers worden voornamelijk ingezet om volumeverlies te compenseren. Deze methode helpt namelijk bij het vergroten van volume in het gezicht, bijvoorbeeld door rimpels te behandelen of lippen te vergroten. Wilt u juist de stevigheid van uw huid op een natuurlijke wijze aanpakken? Dan is een Profhilo® behandeling de oplossing die u zoekt! Deze behandelmethode stimuleert de cellen in uw huid, zonder dat de vorm van het gezicht verandert.

Kom met ons in contact

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan in onze botoxkliniek in Blaricum in ’t Gooi, nabij Laren en Bussum, en wilt u een botoxbehandeling inplannen? Maak dan gerust een afspraak bij Kliniek De Medici. Onze specialisten helpen u graag. Bel naar het telefoonnummer 035-538 4941 of stuur een e-mail naar info@kliniekdemedici.nl.

Webshop