Huidverbetering en verjonging met Obagi

Wie is dr. Zein Obagi?
Dr. Zein Obagi uit Beverly Hills is dermatoloog en grondlegger van het wereldwijd gebruikte medicinale huidtransformatie systeem dat de huid helpt zichzelf te verbeteren door de juiste ondersteunende ingredienten op de juiste plek in de huid af te leveren. Obagi-producten bewijzen hun klinisch effect al ruim twintig jaar in talrijke onafhankelijke studies.

De filosofie van dr. Zein Obagi

Het merk Obagi biedt een lijn van medische producten (genaamd ZO®-Medical) voor huidverbetering en huidverjonging voor verschillende typen huidaandoeningen, en een cosmetische lijn (genaamd ZO®-Skin Health). De medische en cosmetische producten van dr. Zein Obagi verbeteren de huid op celniveau. Deze producten werken anders dan de reguliere cosmetica. De hoge concentraties actieve ingredienten (waaronder retinol) en speciale aflevertechnieken zorgen ervoor dat het product diep in de huid doordringt zodat het tot in de diepste huidlagen zijn werk kan doen. Daarna zetten ze de huid zelf aan het werk. Andere cosmeticamerken die gebruik maken van moisturizers (cremes) werken slechts zeer oppervlakkig en maken de huid juist lui in plaats van de huid te stimuleren zelf aan het werk te gaan en de balans te herstellen.

De medische (ZO®-medical) en niet-medische, cosmetische lijn (ZO®-Skin Health) zijn gebaseerd op retinol. Zij bevatten de hoogste concentratie retinol van enig huidverzorgingsproduct op de markt. Retinol wordt in de cel omgezet in het actieve vitamine-A zuur. Het regelt o.a. celvernieuwing in de huid en zorgt voor een toename van de collageen-, elastine- en hyaluronzuur-productie. Dit leidt tot een steviger, elastischer en meer gehydrateerde huid. Retinol is het enige topische ingredient waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het een krachtige werking tegen huidveroudering heeft. Er is geen beter product om huidcellen te stimuleren; daarom bevat ZO®-Medical 6 tot 10 keer meer retinol dan andere cosmetica.

ZO®-Medical

ZO®-medical is voor veel huidproblemen een ideale oplossing. Het heeft een wetenschappelijk bewezen therapeutische werking, die gericht is op het creeren en onderhouden van een gezonde huid. ZO®-Medical is namelijk effectief bij (diepe) rimpels en fijne lijntjes, acne en acnelittekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken/ actinische keratosen, melasma (zwangerschapsmasker), huidverslapping, ontstekingen en huidziekten waaronder rosacea. ZO®-Medical beschikt over een gepatenteerde aflevertechniek en kan daardoor nog beter de juiste ingredienten op de juiste plek in de huid afleveren. ZO®-Medical geeft nog betere resultaten in combinatie met andere behandelingen, zoals b.v. medische peelings. De behandeling is niet ingrijpend, maar wel effectief.
Begeleiding tijdens behandelingen hiervoor is erg belangrijk. Dokter van de Pas zal u tijdens deze periode de juiste adviezen geven en alles eraan doen om bij u tot optimale huidverbetering en huidverjonging te komen.

Afhankelijk van uw huidtype en eventuele huidaandoeningen stelt dokter van de Pas een individueel behandelplan op met een combinatie van de producten uit de ZO®-Medical en ZO®-Skin Health lijn.

Meer informatie over de huidverjongingsproducten is terug te vinden op de website van ZO® Medical en ZO® Skin Health www.zoskinhealth.nl. Kijk vooral ook eens naar de gebruikerservaringen.

ZO®-Medical
ZO®-Mezo-medical1dical medische en therapeutische oplossingen bestaan uit producten, protocollen en behandelingen die uitsluitend verstrekt worden door artsen, erkende medische praktijken of aangestelde Skin Health Professionals die geschikt zijn voor een breed scala van huidaandoeningen en chronische aandoeningen.

Alleen echte ZO®-Medical therapeutische huidverzorgingsproducten worden verstrekt via de arts, een erkende medische praktijk of een erkende ZO®-Skin Health Professional. ZO®-Skin Health, Inc beveelt aan ZO®-Medical producten niet zonder begeleiding van een gediplomeerd arts of medisch professional te gebruiken.

ZO®-Skin Health

ZO®-Skin Health bestaat uit verschillende producten met als doel reinigen, activeren, stimuleren, kalmeren, voeden en beschermen tegen UV licht van uw huid. Er zijn verschillende regimes, voor een normaal to droge huid, een normaal tot vette huid, een milder regime voor de gevoelige huid en een meer agressief regime, allen strikt geprotocolleerd.

zo-skin-health-wit